bg1.JPG

Oversigtskort over Kalundborg kirkegård

Regler ved valg af gravsted i Egelunden og 05-urne (Liggende gravsten i græs) .

Ved erhvervelse af gravsted i Egelunden, skal man være indforstået med, at der er servitut på området.

Download PDF formular her

Området fremstår som en helhed med græs og træer. Derfor må gravsteds- ejeren ikke plante, lægge løg og gran m.m. På gravstedet må der kun sættes afskårne blomster. Blomsterne sættes i de vaser der købes af og anbringes af kirkegården. Der må ikke anbringes andre blomstervaser af nogen art på gravstedet.

Hvis reglerne ikke overholdes, fjerner kirkegårdspersonalet det uønskede.

Gravstenen skal være af granit med upoleret overflade størrelse 40 x 60 cm. med indhugget inskription. Samt gravplads nr. indhugget i øverste højre hjørne.
Fredningstiden er 10 år. Hvert gravsted indeholder plads til 4 urner inden for fredningsperioden. Ved erhvervelse af gravstedet for medlemmer af folkekirken er første fredningsperiode gratis. For ikke medlemmer betales efter kirkegårdens takster. Gravstedet kan efter endt fredningsperiode fornyes.

Kirkegården varetager vedligeholdelsen af gravstedet, som indbetales i en fredningsperiode. Vaser der sættes ned indbetales til kirkegårdskontoret.

Find os på Facebook

En arbejdsplads med sociale værdier

Artikel: Hvidebæk pastorat Kirkeblad.Januar-februar 2016

Søg

Om os

Sct. Olai kirkegård i Kalundborg Kommune er en by kirkegård og det lokale ejerskab varetages af menighedsrådene i de enkelte sogne indenfor Kalundborg Provsti, Roskilde Stift.

Sct. Olai Kirkegård er en offentlig virksomhed som er resultatet af et samarbejde mellem menighedsrådene i Vor Frue Sogn, Nyvangs Sogn.
De 2 by sogne har udskilt deres kirkegård til en selvstændig kirkegårdsbestyrelse. Bestyrelsen har ansat en kirkegårdsledelse og personale til varetagelse af forvaltning og drift af Sct. Olai kirkegård og vores samarbejdes partnere.

Læs videre i artiklen "Profil og værdier"

 

Sct.Olai kirkegårdsforvaltning

Esbern Snaresvej 15
4400 Kalundborg

Telefon

Vi kan træffes på telefon mandag til fredag 10.00 til 14.00

+45 59 51 27 85

Eller kontaktes via mailformular

e-mail: kontor (snabel a) sctolai.dk